Македонски   English   Shqip  


 
Архива на податоци за даватели на здравствени услуги

Почитувани подолу се прикажани понудите и терковите од склучените договори за 2011/2012 година

Примарна здравствена заштита

Понуда за склучување на договор во примарна здравствена заштита 2011/2012 година

Потребни документи за вработување на лекар во ПЗЗ овде

Терк на договор за  Општа медицина
Терк на договор за  Општа стоматологија
Терк на договор за Гинекологија

Специјалистистичка здравствена заштита

Понуда за склучување на договор во специјалистичко-консултативна здравствена заштита 2011/2012 година

Понуда за склучување на договор во специјалистичко-консултативна стоматолошка здравствена заштита 2011/2012 година

Терк на договор за Специјалистичко - консултативна ЗЗ
Терк на договор за Специјалистичко - консултативна и Болничка ЗЗ
Терк на договор за Специјалистичка стоматологија

Болничка здравствена заштита

  Понуда за склучување на договор за болничка здравствена установа 2011/2012 година

Правна регулатива во болничка здравствена заштита

Терк на договор за
Болници
Терк на договор за Кардио Хирургија
Терк на договор за Офталмологија

Превентивна здравствена заштита

Понуда за склучување на договор во превентивна здравствена заштита 2011/2012 година

Терк на договор за Превентивна здравствена заштита

Ортопедски помагала

Понуда за склучување на договор за ортопедски помагала 2011/2012 година

Терк на договор за Ортопедски помагала

Лаборатории

Понуда за склучување на договор за лабораториски услуги 2011/2012 година

Терк на договор за Лаборатории

Аптеки

Понуда за склучување на договор со аптеки 2011/2012 година

Терк на договор за Аптеки

 

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини