Македонски   English   Shqip  


 

Правилник за плаќање во примарната стоматолошка здравствена заштита

Правилник за плаќање во примарната стоматолошка здравствена заштита - пречистен текст (Сл. весник бр.115 од 25.09.2007 година).

Правилник за плаќање во примарната стоматолошка здравствена заштита - пречистен текст (Сл. весник бр.115 од 25.09.2007 година).

 Правилник за плаќање во примарната стоматолошка здравствена заштита (Сл. весник бр. 42 од 2012 година)

 Правилник за плаќање во примарната стоматолошка здравствена заштита (Сл. весник бр. 07 од 2016 година)

 Правилник за плаќање во примарната стоматолошка здравствена заштита  ПРЕЧИСТЕН ТЕКСТ (Сл. весник бр. 52 од 2016 година)

 
 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини