Македонски   English   Shqip  


 
Обрасци за добивање на пристап и привилегии

Барање за пристап до веб порталот на ФЗОМ за осигуреници...преземи

Барање за доделување/одземање на пристап до веб порталот на ФЗОМ за овластени лица од здравствени установи и ортопедски куќи...преземи

Барање за пристап до веб порталот на ФЗОМ за спроведување на електронска пријава/одјава во задолжително здравствено осигурување...преземи

Барање за пристап до веб порталот на ФЗОМ за ДСГ груперот за овластените лица од здравствената установа...преземи

Изјава за заштита на податоците од електронските фајлови за финансиска документација...преземи

Полномошно за поднесување на електронски датотеки за финансиска документација....преземи

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини