Македонски   English   Shqip  


 
Архива на податоци за даватели на здравствени услуги

Почитувани подолу се прикажани понудите и терковите од склучените договори за 2010/2011 година

Примарна здравствена заштита .

Понуда за склучување на договор во примарна здравствена заштита

Терк од склучен договор во примарна здравствена заштита

Терк од склучен договор за гинекологија во примарна здравствена заштита

Специјалистистичка здравствена заштита

Понуда за склучување на договор во специјалистичко-консултативна здравствена заштита

Терк од склучен договор во специјалистичко-консултативна здравствена заштита ПЗУ

Терк од склучен договор во специјалистичко-консултативна здравствена заштита ЈЗУ

Терк од склучен договоор за БПО

Терк од склучен договор за дијализа-Диамед

Болничка здравствена заштита

 Понуда за склучување на договор за болничка здравствена установа

Терк од склучен договор за болничка здравствена заштита

Терк од склучен договор за кардиоваскуларна хирургија Систина

Превентивна здравствена заштита

Понуда за склучување на договор во превентивна здравствена заштита

Терк од склучен договор во во превентивна здравствена заштита

Ортопедски помагала

Понуда за склучување на договор за ортопедски помагала

Терк од склучен договор за ортопедски помагала

Лаборатории

Понуда за склучување на договор за лабораториски услуги

Терк од склучен договор за лаборатории

Аптеки

Понуда за склучување на договор со аптеки

Терк од склучен на договор со аптеки

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини