Македонски   English   Shqip  


 
потрошувачка на лекови

Потрошувачка на лекови од Листата на лекови по генерика за 2020 година...преземи

Потрошувачка на лекови од Листата на лекови по генерика за 2019 година...преземи

Потрошувачка на лекови од Листата на лекови по генерика за 2018 година...преземи

Потрошувачка на лекови од Листата на лекови по генерика за 2017 година...преземи

Потрошувачка на лекови од Листата на лекови по генерика за 2016 година...преземи

Потрошувачка на лекови од Листата на лекови по генерика за 2015 година...преземи

Потрошувачка на лекови од Листата на лекови по генерика за јануари - јуни 2015 година...преземи

Потрошувачка на лекови од Листата на лекови по генерика за 2014 година...преземи

Потрошувачка на лекови од Листата на лекови по генерика за јануари - јуни 2014 година...преземи

Потрошувачка на лекови од Листата на лекови по генерика за 2013 година...преземи

Потрошувачка на лекови од Листата на лекови по генерика за јануари - јуни 2013 година...преземи

Потрошувачка на лекови од Листата на лекови по генерика за 2012 година...преземи

Потрошувачка на лекови од Листата на лекови по генерика за 2011 година...преземи

Потрошувачка на лекови од Листата на лекови по генерика за јануари - јуни 2012 година...преземи

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини