Македонски   English   Shqip  


 

Правилник за начинот на користење на здравствени услуги на осигурените лица во странство

Правилник за начинот на користење на здравствени услуги на осигурените лица во странство – пречистен текст 2021 година

 

АРХИВА - Правилник за начинот на користење на здравствени услуги на осигурените лица во странство

Одлука за изменување на одлуката за утврдување на обрасците предвидени во правилникот за начинот на користење на здравствени услуги на осигурените лица во странство

Одлука за утврдување на обрасците предвидени во правилникот за начинот накористење на здравствени услуги на осигурени лица во странство

Одлука за утврдување на обрасците предвидени во правилникот за начинот накористење на здравствени услуги на осигурени лица во странство (Сл. Весник бр. 54 од 2012)

Одлука за утврдување на обрасците предвидени во правилникот за начинот накористење на здравствени услуги на осигурени лица во странство (Сл. Весник бр. 57 од 2013 )

Одлука за утврдување на обрасците предвидени во правилникот за начинот накористење на здравствени услуги на осигурени лица во странство (Сл. Весник бр. 88 од 2013 )

Одлука за утврдување на обрасците предвидени во правилникот за начинот накористење на здравствени услуги на осигурени лица во странство (Сл. Весник бр. 138 од 2013 )

Одлука за утврдување на обрасците предвидени во правилникот за начинот накористење на здравствени услуги на осигурени лица во странство (Сл. Весник бр. 186 од 2013 )

Одлука за утврдување на обрасците предвидени во правилникот за начинот накористење на здравствени услуги на осигурени лица во странство (Сл. Весник бр. 89 од 2014 )

Одлука за утврдување на обрасците предвидени во правилникот за начинот накористење на здравствени услуги на осигурени лица во странство (Сл. Весник бр. 89 од 2014 )

Одлука за утврдување на обрасците предвидени во правилникот за начинот накористење на здравствени услуги на осигурени лица во странство (Сл. Весник бр. 48 од 2015 )

Одлука за утврдување на обрасците предвидени во правилникот за начинот накористење на здравствени услуги на осигурени лица во странство (Сл. Весник бр. 158 од 2016 )

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини