Македонски   English   Shqip  


 
Дежурни аптеки 2020

Распоред на дежурни аптеки за месец Декември

 Распоред на дежурни аптеки за месец Ноември

 Распоред на дежурни аптеки за месец Октомври

 Распоред на дежурни аптеки за месец Септември

 Распоред на дежурни аптеки за месец Август

 Распоред на дежурни аптеки за месец Јули

 Распоред на дежурни аптеки за месец Јуни

 Распоред на дежурни аптеки за месец Maj

 Распоред на дежурни аптеки за месец Април

 Распоред на дежурни аптеки за месец Март

 Распоред на дежурни аптеки за месец Февруари

 Распоред на дежурни аптеки за месец Јануари

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини