Македонски   English   Shqip  


 
Ден Дончев

ДИРЕКТОР НА ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ НА МАКЕДОНИЈА

Ден Дончев 
 

Дата и место на раѓање:  
22.10.1966 во Ново Село, Струмица

Образование:

-       2006-  Магистер по јавна администрација при Харвард Универзитетот - Кембриџ, Масачусетс, САД

-       1987- 1991 – Овластен сметководител при Институтот за овластени сметководители во Австралија, Сиднеј, Австралија

-       1988- Диплома за бизнис, RMIT University, Мелбурн, Австралија

 

Професионално искуство:

2004- 2008 – Пратеник во Собрание на Република Македонија

1998-2001 – Генерален директор на Македонски Телекомуникации

1994-1998 - Консултант за менаџмент во Deloitte, Скопје

1988- 1995 – Ревизор во Deloitte, Мелбурн, Австралија

 

Странски јазици:

-       Англиски

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини