Македонски   English   Shqip  


 

Правилник за индикациите за остварување на право на ортопедски и други помагала

 

Правилник за индикациите за оставрување на право на ортопедски и други помагала - пречистен текст 2021 година.

  • Список на ортопедски и други помагала - 2021 - повеќе
  • Шифрарник на ортопедски помагла - 2021 - повеќе

 

АРХИВА - Правилник за индикациите за остварување на право на ортопедски и други помагала

Правилник за утврдување на начин и методологија за утврдување на цени на ортопедски помагала

Правилник за утврдување на начин и методологија за утврдување на цени на ортопедски и  други помагала 

Правилник за утврдување на начин и методологија за утврдување на цени на ортопедски и  други помагала 

Правилник за утврдување на начин и методологија за утврдување на цени на ортопедски и  други помагала (Сл. весник 46 од 2015)

Правилник за утврдување на начин и методологија за утврдување на цени на ортопедски и  други помагала (Сл. весник 52 од 2016)

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини