Македонски   English   Shqip  


 
Дежурни аптеки 2014

Распоред на дежурни аптеки за месец Декември (2014 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Ноември (2014 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Октомври (2014 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Септември (2014 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Август (2014 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Јули (2014 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Јуни (2014 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Maj (2014 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Април (2014 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Март (2014 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Февруари (2014 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Јануари (2014 година)

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини