Македонски   English   Shqip  


 
Лекови правна регулатива

Одлука за утврдување на лекови чии оригинални пакувања се делат  (со важност од 01.07.2018)

Одлука за утврдување на лекови чии оригинални пакувања се делат  (со важност од 06.11.2012)

Одлука за утврдување на лекови чии оригинални пакувања се делат (со важност од 04.07.2011)

Одлука за утврдување на лекови чии оригинални пакувања се делат (со важност од 01.01.2014)

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини