Македонски   English   Shqip  


 

Правилник за плаќање во специјалистичко консултативната здравствена заштита

 Правилник за плаќање во специјалистичко консулт здравствена заштита (Сл. весник бр.14  од 2008 година).

Правилник за плаќање во специјалистичко консулт здравствена заштита (Сл. весник бр.164 од 2008 година).

Правилник за плаќање во специјалистичко консултативна здравствена заштита (Сл.весник бр.16 од 05.02.2010 година)

Правилник за плаќање во специјалистичко консултативна здравствена заштита (Сл.весник бр.44 од о(31.03.2010 година)

Правилник за плаќање во специјалистичко консултативна здравствена заштита (Сл.весник бр.63 од о(08.05.2010 година)

Правилник за плаќање во специјалистичко консултативна здравствена заштита (Сл.весник бр.171 од 30.12.2010 година)

Правилник за плаќање во специјалистичко консултативна здравствена заштита (Неофицијален пречистен текст)

Правилник за плаќање во специјалистичко консултативна здравствена заштита (Сл.весник бр.171 од 30.12.2010 година)

Правилник за плаќање во специјалистичко консултативна здравствена заштита (Сл.весник бр.95 од 14.07.2011 година)

Правилник за плаќање во специјалистичко консултативна здравствена заштита (Сл.весник бр.104 од 22.08.2012 година)

 
 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини