Македонски   English   Shqip  


 
Архива на новости и соопштенија

(28.12.2017)
Соопштение до јавноста
За сторија објавена на Плусинфо и Слободен Печат на 28 декември 2017...повеќе

(20.12.2017)
Известување до здравствените установи и ортопедските куќи во врска со истекот на ЕЗК
....повеќе

(14.11.2017)
Информација - За барање за донација за лекување во странство на осигуреното лице В.З....повеќе

(07.11.2017)
Крводарителска акција "Фондовското срце" ...повеќе

(28.02.2017)
Соопштение до јавноста
Право на итна и неопходна здравствена заштита на осигурените лица на ФЗОМ во странство ...повеќе

(23.02.2017)
Соопштение до јавноста
Во 2017 поголем број на здравствени услуги и поголем буџет за УК за детска хирургија...повеќе

(21.02.2017)
Соопштение до јавноста
Фондот за здравство поблиску до пензионерите...повеќе

(31.01.2017)
Соопштение до јавноста
Лицата со ниски примања и оваа година нема потреба да доаѓаат во Фондот за пререгистрација за остварување на право на здравствено осигурување...повеќе

(26.01.2017)
Соопштение до јавноста
За одобрено барање на лекување во странство на осигуреното лице Л.Ј....повеќе

(24.01.2017)
Соопштение до јавноста
Зголемено користењето на електронските услуги 35,734 осигуреници досега ги искористиле електронските услуги на Фондот...повеќе

(20.01.2017)
Соопштение до јавноста
Зголемена потрошувачка и достапност на лекови- Годишен извештај за лекови за 2016 година...повеќе (презентација)

(17.01.2017)
Соопштение до јавноста
Контактирани 68.502 хронични пациенти од кол центарот на ФЗОМ...повеќе

(13.01.2017)
Соопштение до јавноста
Фондот за здравство го додели 10.000-тиот ваучер за ин витро...повеќе

(10.01.2017)
Соопштение до јавноста
Забрзано се одвива реализацијата на проектите од фармацевтската дејност...повеќе

(05.01.2017)
Соопштение до јавноста
Зголемен буџет на Детска болница - Козле за нови методи и поквалитетна
здравствена заштита за децата...повеќе

(04.01.2017)
Соопштение до јавноста
ПОГОЛЕМ БУЏЕТ ЗА НОВИ МЕТОДИ, ЛЕКОВИ И ЗГОЛЕМЕН ОБЕМ НА ЗДРАВСТВЕНИ УСЛУГИ-
за 2 години буџетот на ФЗОМ зголемен за дополнителни 2 милијарди и 900 милиони денари...повеќе (презентација)

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини