Македонски   English   Shqip  


 
Новости и соопштенија од ФЗОМ за давателите на услуги за 2008 година

НОВОСТИ И СООПШТЕНИЈА ОД ФЗОМ ЗА ДАВАТЕЛИТЕ НА УСЛУГИ ЗА 2008 ГОДИНА

(19.12.2008)
Европски систем на примарна здравствена заштита во Македонија

(17.12.2008)
Новитети во стоматологијата во примарната здравствена заштита

(12.09.2008)
Новитет во бесплатната здравствеа заштита на македонските осигуреници во странство

(12.09.2008)
Примена на европска картичка за здравствено осигурување во Република Македонија за германските осигуреници

(11.09.2008)
Соопштение до медиумите - Контрола на боледувањата и превземени активности

(29.08.2008)
Одлука за висина на надоместок за здравствени услуги за издадени лекови на рецепт со важност од 01.09.2008 година-скалест систем

(30.07.2008)
Објавени референтните цени  на лековите
Прирачник на референтни цени  на лекови

(24.07.2008)
Новитети во бесплатната здравствена заштита во странство

(11.07.2008)
ФЗОМ овозможува остварување на правото од здравствено осигурување и надвор од Македонија

Условите за остварување на правото на боледување

(20.05.2008)
Годишен извештај за работењето на Фондот за здравствено осигурување на Македонија за

(15.04.2008)
Соопштение до медиумите
Позитивен ревизорски извештај за работењето на ФЗОМ во 2006 година

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини