Македонски   English   Shqip  


 

Правилник за овластувања и начинот на работата на контролата на Фондот

Правилник за овластувања и начин на работа на контролата на фондот за здравствено осигурување (Службен весник на РМ, бр. 105 од 5.08.2010 година)

Правилник за овластувања и начин на работа на контролата на фондот за здравствено осигурување (Службен весник на РМ, бр. 108 од 13.08.2010 година)

Правилник за овластувања и начин на работа на контролата на фондот за здравствено осигурување (Службен весник на РМ, бр. 33 од 17.3.2011 година)

Правилник за овластувања и начин на работа на контролата на фондот за здравствено осигурување (Службен весник на РМ, бр. 47 од 10.3.2014 година)

 
 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини