Македонски   English   Shqip  


 
MARREDHENJE ME PUBLIKUN

Komunikatat për shtyp


Prezantime


Video Shpallje

Intervista të Drejtorëve të Fondit për sigurim     shëndetësor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prezentime

Rezultatet nga anketa e FSSHM në Institucionet Private Shëndetësore në Mjekësinë Primare Shëndetësore (mjekët amë dhe barnatoet)...shkarko

Web servisi për kontrollin e statusit të sigurimit shëndetësor "Moe Osiguruvanje"  (prezentim)...shkarko

 
пребарување

Buletin i portaleve Shqiptare

 

Dokumentet e nevojshme për realizimin e procedurës in-vitro