Македонски   English   Shqip  


 
Интервјуа на директорите на Фонд за здравствено осигурување на Македонија

Интервјуа на директорите на ФЗОМ


Нова мерка, 15 месеци платено породилно отсуство – Интервју на директорот на ФЗОМ др. Сашо Стефаносски за канал 5 телевизија

 

Архива на податоци

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини