Македонски   English   Shqip  


 
Новости за Е-услуги на ФЗОМ

Новитети поврзани со електронското поднесување на барање за продолжување на договори / анекси за 2019 година

Известување за новиот начин на поднесување на барање за продолжување на договори / анекси  за 2019 година

Корисничко упатство за продолжување на анекс на договор

Корисничко упатство за продолжување на договор

 

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини