Почитувани, почнувајки од 08.10.2012 започна со работа Е-трезор (електронско банкарство на ЈЗУ)

Почитувани, почнувајки од 08.10.2012 започна со работа Е-трезор (електронско банкарство на ЈЗУ). На следниот линк можете да ја преземете  постапката за регистрација на корисници.