Демант од ФЗОМ за прилози за ЕЗК на ТВ 24 ВЕСТИ

Почитувани, Во врска со Вашите прилози за ЕЗК, а особено вчерашниот прилог од новинарот Гаврил Сирачевски насловен „Експерти: Електронските картички за полнење буџет“ го испраќаме следниов демант, бараме да го објавите согласно член 14 – право на реагирање, демант, одговор и исправка од законот за граѓанска одговорност сл. Весник бр.143 од 14.11.2011.