Интервјуа на директорите на ФЗОМ

Интервјуа на директорите на ФЗОМ

Интервјуа на директорите на ФЗОМ

Нова мерка, 15 месеци платено породилно отсуство – Интервју на директорот на ФЗОМ др. Сашо Стефаносски за канал 5 телевизија

8300e55fbd194846bf2d098de4cf4f1f_0.jpg

 

Архива на податоци