Shërbime nga kirurgjia e syve

Преглед на склучени договори на здравствени установи со ФЗОМ

Почитувани, на линкот кој се наоѓа подолу можете да ги видите прегледите на сите здравствени установи кои имаат активен договори со ФЗОМ.

Прегледи на склучени договори

Напомена:  Шифарниците за склучени договори со ЗУ се генерираат автоматски.

Преглед на здравствени услуги кои се користат во приватни Болници

Услуги од очна хирургија Европска очна болница, Систина Офталмологија и Др. Серафимовски
ХОМ1 ВИТРЕКТОМИЈА НА ЗАДЕН СЕГМЕНТ
ХОМ2 АБЛАЦИЈА НА МРЕЖНИЦА
ХОМ3 ЗАМЕНА НА СИЛИКОНСКО МАСЛО
ХОМ4 КЕРАТОПЛАСТИКА ТРАНСПЛАНТАЦИЈА
ХОМ5 КЕРАТОПРОТЕЗА
C17B Процедури на леќата по Фако метода, истиот ден